Akan Datang - Kelas Homemade Chocolate


Salam dan Hi Semua..

InsyaAllah pada bulan April nanti saya akan anjurkan kelas homemade chocolate atas permintaan anda.

Apa yang bakal dipelajari :

1. cara tempering coklat compound dan couverture (gred A) menggunakan termos air panas je.

2. membuat praline coklat (pelbagai inti dan rasa)

3. belajar membuat coklat pelbagai bentuk dan warna.

4. belajar membuat Lolichoc

5. belajar membuat oreo cookies coklat.

Harga : RM 200 sahaja

Sila beri komen anda. Terima Kasih.

9 comments:

MiloMasihPanas said...

leh join!!!
heheheh
join mkan~

S u H a I d A said...

nak join!!!!!!!!!!!!!!!!!

violet VC said...

nampak cm best je kelas nih..bulan mei bukak x kels nih? hrga ley trunkan x? =pp

syahainam said...

nk join... kat kuantan xde ke,,

homemade chocolate said...

hi semua.. jom la join kelas, sila bace pos baru saye untuk details.. kelas bukak mei dan jun ni

etnikgurl jaafar said...

boleh bagi no ctc

Thomas Savesthiar said...

Kat mana ye.....kalau nak belajar boleh tak I kat JB

Thomas Savesthiar said...

Saya priya boleh dapat contact number tak

Thomas Savesthiar said...

Saya priya boleh dapat contact number tak